.

Utilitate Cârlige Strat Rafturi Coridor Haine Pălărie Rafturi Perforate Cârlige Pe Perete Baie, Articole De Rafturi De Depozitare Bambus Partiții Cadouri (De Culoare : B, Dimensiuni : 5 Cârlige)

Utilitate Cârlige Strat Rafturi Coridor Haine Pălărie Rafturi Perforate Cârlige Pe Perete Baie, Articole De Rafturi De Depozitare Bambus

RON 61.20

Prezent
En el almacén.

Casa Si Bucatarie De Depozitare & Organizare De Depozitare Acasă Cârlige De Utilitate Cârlige. 【Măiestrie rafinat】 : simplu design este compensată cu mobilier la domiciliu.Este stabil si generos, cu o varietate de stiluri și adaptate în mod liber, iar marginile sunt netede, prevenind eficient zgârieturi accidentale. 【Materiale de mediu】 : Fabricat din fibra de bambus, în condiții de siguranță, ecologice, frumoase și practice, umiditate-dovada și rust-free, ușor de instalat, de perete-un pumn de design, vă oferă o experiență mai bună. 【Multi-funcția de utilizare】 : cârlige Practice nu sunt doar accesorii de baie, prosop de bucatarie, rafturi, garderobă cuiere, funcții moderne de dormitor și dulapuri, dar, de asemenea, potrivite pentru un spațiu de lucru, garaj și sistemul de organizare, magazin de vânzare cu amănuntul de afișare și stocare universal suportului de cârlig. 【Economisi Spațiu】 : Aceasta haine cârligul ajută să organizeze baie și obiecte de uz casnic.Este potrivit pentru plasarea pălării, jachete, curele, portofele și alte elemente, astfel încât vă puteți bucura de răcoritoare spațiu și de a salva o mulțime de spațiu.

Parametrii produsului