.

Utilitate Cârlige cuier Haine Pălărie Agățat Raft de Depozitare din Lemn Living Finisare Rack Prosop de Baie Cârlig Bucatarie Tacamuri Cârlig (Culoare : Maro, Dimensiune : 3825.54.5 cm)

Utilitate Cârlige cuier Haine Pălărie Agățat Raft de Depozitare din Lemn Living Finisare Rack Prosop de Baie Cârlig Bucatarie Tacamuri

RON 21.40

Prezent
En el almacén.

Casa Si Bucatarie De Depozitare & Organizare De Depozitare Acasă Cârlige De Utilitate Cârlige. 【Economisi Spațiu】 : Aceasta haine cârligul ajută să organizeze baie și obiecte de uz casnic.Este potrivit pentru plasarea pălării, jachete, curele, portofele și alte elemente, astfel încât vă puteți bucura de răcoritoare spațiu și de a salva o mulțime de spațiu. 【Măiestrie rafinat】 : Acest cârlig este robust si durabil, cu un design simplu și mobilier acasă.Este stabil si generos, liber pentru a se potrivi, și are o margine netedă pentru a preveni zgârieturi accidentale. 【Materiale de mediu】 : Fabricat din lemn de înaltă calitate, în condiții de siguranță, ecologice, frumoase și practice, rezistente la umezeala si rugina-gratuit, ușor de folosit, oferindu-vă o experiență mai bună. 【Multi-funcția de utilizare】 : cârlige Practice nu sunt doar accesorii de baie, prosop de bucatarie, rafturi, garderobă cuiere, funcții moderne de dormitor și dulapuri, dar, de asemenea, potrivite pentru un spațiu de lucru, garaj și sistemul de organizare, magazin de vânzare cu amănuntul de afișare și stocare universal suportului de cârlig.

Parametrii produsului