.

Set de Pedichiura manichiura Unghii false,Pedichiura si Unghii Instrument Travel Set de Instrumente de Frumusete 3 in 1 din Otel Inoxidabil Kit Manichiura Unghii Profesionale de Tuns de Unghii Îngrijire Instrumente pentru Călătorii sau Acasă ( de Culoare : Argint )

Set de Pedichiura manichiura Unghii false,Pedichiura si Unghii Instrument Travel Set de Instrumente de Frumusete 3 in 1 din Otel Inoxidabil

RON 76.80

Prezent
En el almacén.

Notă : Pentru utilizarea pe termen lung, cel mai bine este de a păstra instrumente curată și uscată după utilizare, și le-a pus înapoi în cutie după fiecare utilizare. Informațiile de mai sus, o dimensiune manuală de măsurare, pot fi diferite pentru fiecare variabilă, vă rugăm să consultați produsul real. Dacă găsiți că produsele noastre au orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva problema cât mai curând posibil. 【Cel mai frumos Cadou la Alegere】Instrumente de Manichiura vine cu o estetică de design de ambalaj. Vă rugăm să rețineți că, atunci când curățarea produsului, vă rugăm să curățați produsul cu apă și o cârpă moale și ștergeți-l uscat în timp. Va multumim pentru vizita magazinul meu, faceți clic în magazinul meu, acolo sunt multe produse pentru referință, de logistică, de obicei, ne va fi livrat in 1-3 zile, ora de sosire estimată este de 9-15 zile.Cazul este fabricat din material de înaltă calitate PU piele, care este elegant și elegant și face un mare cadou. Vă rugăm să rețineți că, din cauza diferite de afișare poate apărea o ușoară diferență de culoare, vă rugăm să înțelegeți. Vă rugăm să rețineți că acest produs este ușor de zero degetele, vă rog, puneți-l într-un loc unde copii nu sunt ușor să atingeți, vă mulțumesc. 【Precauție】 Pentru o perioadă lungă durată, cel mai bine este să păstrați mașina curată și uscată după utilizare, și pune-l înapoi în caz, după fiecare utilizare.6 inch Applicable Obiect : Adult Product Aplicație : pentru Bărbați și pentru femei îngrijirea unghiilor instrumente, de ingrijire a frumusetii tools1. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea inainte de a cumpara.Nume produs : mașină de Tuns de Unghii Set Product Material : Otel Inoxidabil + piele PU Case Product Greutate : Aproximativ 53g Number De Produse : 3 Bucată Set Product Dimensiune : 91*56*15mm;3.Manichiura kit complet de funcții și foarte durabil.Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați prin intermediul serviciului clienți, și vom da un răspuns satisfăcător.

Parametrii produsului