.

Fafeicy Digital Unghi Nivel Raportor, Aliaj de Aluminiu Niveluri Digitale Instrument, cu Oprire Automată Funcția, 0-225° Înaltă Definiție Ecran LCD, 0.05° Rezoluție(Argint)

Fafeicy Digital Unghi Nivel Raportor, Aliaj de Aluminiu Niveluri Digitale Instrument, cu Oprire Automată Funcția, 0-225° Înaltă Definiție

RON 74.58

Prezent
En el almacén.

ȚINEȚI Cheie : apăsați Scurt pentru a bloca și debloca.Caietul de sarcini : Tip de Element : Digital Unghi Nivel Raportor Parametru Tehnice : Gama : 0-225° Rezolutie : 0. Utilizați partea de sus a suprafeței principalul conducător și marginea de jos de sub riglă pentru a măsura un alt unghi (0°-225°). Precizia de măsurare care previne deteriorarea fizică, cum ar fi care se încadrează și bate, și nu pot fi utilizate și stocate într-un mediu cum ar fi expunerea la soare, de apă, de temperatură și câmp magnetic puternic. , 'pentru a comuta între.Orizontale și Verticale de Măsurare : Orizontală și Verticală 1.Butonul MODE : apăsați Scurt,.M-Cheie : apăsați Scurt, display-ul LCD este inversat.Apăsați lung pentru a închide.5°, repetabilitate de 0,05. LCD Ecran : Digital Unghi Nivel Raportor adoptă un LCD de înaltă definiție ecran cu funcția de iluminare din spate, lumina de fundal se va aprinde automat în timpul utilizării, și iluminarea de fundal se va opri automat după 30 de secunde de inactivitate, poate fi, de asemenea, utilizate în mod normal în lumină scăzută și medii întunecate. Orizontale cu Bule Metoda de Măsurare : A.Dacă bula orizontala bule în direcția corespunzătoare rămâne între marcajele de pe suprafața orizontală cu bule, suprafața este orizontală sau verticală.În starea de oprire, apăsați scurt pentru a porni telefonul.05° Precizie : ±0,5° Repetabilitate : 0. Reglați poziția de principal conducător și auxiliare riglă pentru măsurarea unghiului (orice unghi în intervalul de la 0°~225°), și apăsați scurt PE tasta ZERO pentru a reseta aparatul.Aplicarea pe scară largă : Digital Unghi Nivel Raportor este folosit în principal pentru construcții, prelucrarea lemnului, prelucrare, DIY acasă, etc.Cum să Utilizați : Buton Funcție Descriere : ON OFF Buton ZERO : În putere de stat, apăsați scurt pentru a șterge.

Parametrii produsului

Item Type:
Digital Angle Level Protractor
Technical Parameter:
 
Range:
0-225°
Resolution:
0.05°
Accuracy:
±0.5°
Repeatability:
0.05
Power Supply:
2 x AAA Batteries (Delivered Without Batteries)
Working Temperature:
0-40℃
Working Environment:
≤80%
Storage Temperature:
-20-60℃
Package List:
1 x Angle Ruler :
Note:
1. Accuracy measuring instrument that prevents physical damage such as falling and knocking, and cannot be used and stored in an environment such as exposure to the sun, water, high temperature, and strong magnetic field. :
2. When the battery icon is displayed on the display, indicates that the battery is low and the battery needs to be replaced. :
3. If not used for a long time, the battery should be taken out. :