.

Unghiul Nivel Finder, de Înaltă Precizie de Măsurare a Unghiului Instrument Raportor Digital Aliaj de Aluminiu pentru prelucrarea Lemnului pentru Industrie pentru Construcții(Cu bandă de fundal)

Unghiul Nivel Finder, de Înaltă Precizie de Măsurare a Unghiului Instrument Raportor Digital Aliaj de Aluminiu pentru prelucrarea Lemnului

RON 122.40

Prezent
En el almacén.

În ON/OFF starea de oprire, apăsați o dată pentru a porni dispozitivul pentru a intra în absolut modul de măsurare, și apăsați din nou pentru a opri. ABS/LUMINA apăsați Scurt pentru a afișa "REF" pictograma pentru a intra relative modul de măsurare, apăsați din nou, "REF" icoana dispare și introduceți absolută modul de măsurare. [Material durabil] Acest inclinometer este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu si ABS material, care este robust și durabil și poate fi folosit cu încredere. [Material durabil] Acest inclinometer este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu si ABS material, care este robust și durabil și poate fi folosit cu încredere.

Parametrii produsului