.

Unghiul de Nivel, Vizor, Unghi de Măsurare Instrument LCD Raportor Digital de Mare Precizie pentru Construcții pentru Industria de prelucrare a Lemnului(Nu magnetice și nu iluminare din spate)

Unghiul de Nivel, Vizor, Unghi de Măsurare Instrument LCD Raportor Digital de Mare Precizie pentru Construcții pentru Industria de

RON 107.58

Prezent
En el almacén.

Ecranul se oprește automat, fără inducerea în termen de 5 minute, prelungind baterie life2. [Material durabil] Acest inclinometer este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu si ABS material, care este robust și durabil și poate fi folosit cu încredere. În ON/OFF starea de oprire, apăsați o dată pentru a porni dispozitivul pentru a intra în absolut modul de măsurare, și apăsați din nou pentru a opri.Caracteristică : 1. [Înaltă Precizie] Acest inclinometer a măsurarea precisă a rezultatelor, ușor de utilizat, de dimensiuni mici și ușor de transportat. [Material durabil] Acest inclinometer este fabricat de înaltă calitate din aliaj de aluminiu si ABS material, care este robust și durabil și poate fi folosit cu încredere. [Înaltă Precizie] Acest inclinometer a măsurarea precisă a rezultatelor, ușor de utilizat, de dimensiuni mici și ușor de transportat. [Aplicarea pe scară largă] utilizate pe scară Largă în pod încadrare, pavaj de cale ferată, construcții civile, construcții, decorațiuni interioare, automatizari industriale, platforme inteligente, prelucrari mecanice, etc. [LCD Digital Display LCD de înaltă definiție mari, display digital, plasate cu susul în jos, digital flip automat, datele măsurate este clar dintr-o privire, și de lectură este mai rapid. [Aplicarea pe scară largă] utilizate pe scară Largă în pod încadrare, pavaj de cale ferată, construcții civile, construcții, decorațiuni interioare, automatizari industriale, platforme inteligente, prelucrari mecanice, etc. [LCD Digital Display LCD de înaltă definiție mari, display digital, plasate cu susul în jos, digital flip automat, datele măsurate este clar dintr-o privire, și de lectură este mai rapid.Apăsați lung pe fundal pentru a activa (cu iluminare din spate)3. ABS/LUMINA apăsați Scurt pentru a afișa "REF" pictograma pentru a intra relative modul de măsurare, apăsați din nou, "REF" icoana dispare și introduceți absolută modul de măsurare. [Cu o Varietate De Lectură] mai Multe lecturi de mm/m, %, în/f poate fi schimbat pentru a satisface nevoile de măsurare.

Parametrii produsului