.

De craciun pentru Sticla de Vin Saci,5D DIY Diamant Pictura Vin Saci Kit de Broderie,Vin Roșu, Șampanie Decorative Sac,de Crăciun, Decoratiuni de Craciun Decoratiuni de Partid.(Cerb De Crăciun)

De craciun pentru Sticla de Vin Saci,5D DIY Diamant Pictura Vin Saci Kit de Broderie,Vin Roșu, Șampanie Decorative Sac,de Crăciun,

RON 23.96

Prezent
En el almacén.

1 : Diamant Crăciun vin de ambalare sac este realizat din Tesaturi de in, rășină paiete orbitor, luciu unic, strălucind de lumină, de trei-dimensional de frumusete, nu decolorare,timpul de depozitare este de mult timp, din punct de vedere ecologic-prietenos adeziv topit la cald are vâscozitate puternic și nu este ușor să cazi, și bogat în culori. 2 : vin sac de aprox 5.7 inch x 13.6 inch/14.5 cm x 34,5 cm.Geanta gura este proiectat cu un cordon, care este foarte convenabil de a folosi. 3 : DIY diamant pictura adaugă mai multă distracție în viața ta.Pasteing diamantele este un joc simplu și interesant proces.Darul manual poate exprima binecuvântarea ta asupra semnificativ de zile, cum ar fi de Crăciun, Ziua de naștere, Aniversări, Halloween, ziua Recunostintei, Anul Nou și mai mult. 4 : 1 Bucată de diamant pictura geanta cadou (diamant instrumente de pictură și materiale : Noroi, Stilou, Tava, diamantele sunt incluse). 5 : Acesta este un DIY diamant lucrări de pictură, nu s-a terminat, aveți nevoie pentru a termina de unul singur.Bine ati venit la magazinul nostru!DIY Diamant Pictura de Craciun pentru Sticla de Vin Sac de Etapele de Producție : 1. Deschideți cutia și verificați că diamantul instrumente conține instrumente speciale.2. Uita-te la diamant de culoare, în scopul de codificare.3. Se aplică o cantitate de diamant adeziv pentru a pin-ul și lipici corespunzătoare diamant.4. Lipici diamant la ecranul corespunzător, în funcție de codul de culoare corespunzător.Hinweis : 1. Dacă diamond set de pictura are probleme, cum ar fi lipsește de gaurit, vă rugăm să ne contactați prin e-mail și vom rezolva imediat. 2. Vă rugăm să Nu pune diamantele în locul unde copiii pot accesa cu ușurință, astfel încât să se evite a fi înghițit de ele. 3. Element de culoare ar putea fi ușor diferite în imagine pentru efectul de iluminare, vă rog, într-un fel să triumfe! !.

Parametrii produsului