.

Toe Nail Clippers,Podiatrist Unghiera pentru o Grosime de& Unghii Incarnate pentru persoanele în vârstă pentru Bărbați,Pedichiura, Tuns Unghii Freze, Super-Ascuțite Lame Curbate Grooming Tool (Albastru)

Toe Nail Clippers,Podiatrist Unghiera pentru o Grosime de& Unghii Incarnate pentru persoanele în vârstă pentru Bărbați,Pedichiura,

RON 21.98

Prezent
En el almacén.

Oțel inoxidabil : Premium din oțel inoxidabil este rezistent și ușor de curățat și întreținut după utilizare,durabil și non-ruginirea.Cu puțin linguri pe ea capăt curbat face asta devine chiar sub cel mai apropiat de unghii deget de la picior pentru a prinde chiar și cele mai mici bucăți de moloz.Pachetul include : . 【Culori noi și Modernizate, cu arc Dublu 】- Am lansat recent o noua culoare : Albastru. 1*Unghii și Unghiile Clippers1*unghii file1*toenail incarnate lifter1*rafinat pachet de carton. 【Nouă Lamă Curbată de Design】- unghiera pentru cuie groase sunt științifică lamă curbată conceput că mai bine se potrivește forma unghiile incarnate sau unghiile de la picioare. 1*Unghii si Unghiera.Cuțit ascuțit C : de data Asta vom folosi German lama de taiere de tehnologie, trei lama de taiere de tehnologie de tratament, selectate de înaltă calitate din oțel special, care aderă la mester German tradiție, lama este ascuțită, te poate penetra mai bine pe unghii șanț, taie unghiile curat și bine.Ușor de tăiat unghiile groase și unghiile incarnate, fără a dăuna carne,perfect reducerea durerii cauzate de probleme de unghii apoi de mers pe jos confortabil. 1*pila de unghii.Lift parte incarnate departe de piele. Unghie Încarnată De Ridicare : .Oțel inoxidabil : Premium din oțel inoxidabil este rezistent și ușor de curățat și întreținut după utilizare,durabil și non-ruginirea. de zi cu zi de unghii tăiere trebuie,Acum,Să se întâlnească din nou YINYIN toenail incarnate clippers : .Putem de frumos pachet de cutiile noastre de clippers ca daruri pentru familie, prieteni, și bătrânii.Acest set de mare valoare podiatrist unghiera include, de asemenea, o pilă de unghii și toenail incarnate de ridicare, care pot lucra cu noi pentru a rezolva probleme de unghii perfect.Acesta este dotat cu o cutie frumos pentru a stoca toenail incarnate tuns pentru barbati.YINYIN profesionale unghiera pentru seniori, perfect în fiecare detaliu, vă poate ajuta să se ocupe perfect dvs.Științifică Arc Lama : Am reformat în mod tradițional, prea ascuțit muchie de cuțit și a proiectat o mai științifice și rezonabile arc lama ușor de tăiat unghiile, fără a dăuna pielii noastre.

Parametrii produsului