.

RENSLAT Creative Desene animate FrogTissue Cutie Drăguț de uz Casnic Suportul pentru Rola de Hârtie de Depozitare din Plastic Cutie de Tesut Desktop Șervețele (de Culoare : Galben, Dimensiuni : Mici)

RENSLAT Creative Desene animate FrogTissue Cutie Drăguț de uz Casnic Suportul pentru Rola de Hârtie de Depozitare din Plastic Cutie

RON 300.82

Prezent
En el almacén.

1-Un mod elegant și elegant pentru a stoca prosoape de hârtie și păstrați-le la îndemână.Ușor de gol și umple din nou cu capacul de jos. 2 se Aplică pentru : depozitarea și organizarea țesuturilor în restaurante, birouri, case, mașini, și de camere de hotel pentru a face mai mult spațiu ordonat. 3 interior și partea de jos din carton sunt realizate din flanel moale, care este rezistent la apă și lichide-dovada. 4 țesutul cutie de depozitare este realizata din material plastic, durabil, ușor și rafinat, simplu și generos în aparență, robust și durabil. 5 Marime : S, M, vă rugăm să consultați imaginea reală. 1-Un mod elegant și elegant pentru a stoca prosoape de hârtie și păstrați-le la îndemână.Ușor de gol și umple cu fundul cover2 Aplicabile : stocarea și organizarea țesuturilor în restaurante, birouri, case, mașini, și de camere de hotel pentru a face mai mult spațiu tidy3 interior și partea de jos din carton sunt realizate din flanel moale, care este rezistent la apă și lichide-proof4 țesutul cutie de depozitare este realizata din material plastic, durabil, ușor și rafinat, simplu și generos în aparență, robust și durabil.5 Marime : S, M, vă rugăm să consultați imaginea reală.stil : Modern Laying Metoda : Seat Tipulmaterial : Plastic Model : Numărul de Desene animate țesut box Type : Țesut Canister Applicable Țesut : Detașabil Tissue Notes : Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.Pachetul Include : 1*cutie de tesut (Altele Nu sunt Incluse) Aplicabile ocazii : living, baie, birou.

Parametrii produsului