.

GLJAN Dublu-Strat Raft Baie, Punch-Gratuit Cosmetice, Haine, Montat pe Perete din Aluminiu Duș Raft, Poate Suporta 30 kg, cu suport de Prosop și Cârlig (Culoare : Negru, Dimensiuni : 30cm)

GLJAN Dublu-Strat Raft Baie, Punch-Gratuit Cosmetice, Haine, Montat pe Perete din Aluminiu Duș Raft, Poate Suporta 30 kg, cu suport

RON 196.14

Prezent
En el almacén.

Hang duș caddy pe cârlige de adezivi. Adezivul NU este reutilizabil.★Cum de a elimina : Dacă aveți nevoie pentru a rupe instalat adeziv, puteți utiliza un uscător de păr pentru a încălzi suprafața adezivă, apoi rupe-l jos. Rupeți folia protectoare a adezivului, apoi lipi de adezivi și apăsați-l pentru a elimina aerul.1 inch★Punch-gratuit pași de instalare : 1.Acesta este fabricat din aliaj de aluminiu și poate suporta 20kg. Ideal pentru baie, toaletă, cabinet, bucatarie pentru a organiza spațiul în elegant. Utilizare caddy și adeziv pentru a măsura unde ar trebui să-l instalați.1 inch, 40*13cm / 15.★Dublu-strat suport de stocare, potrivit pentru bucatarie, baie, living, balcon, etc.1 cm, 50*13cm / 19., utilizat pentru a stoca articole de toaletă, produse de baie, produse cosmetice. ★Prosop de baie instalare de rack, negru + aur structură, în general atmosferă elegantă, poate fi asortat cu o varietate de stiluri de decorare.Maxim capacitatea portantă a unui singur strat este de 30 kg. ★【Rapid drenajDiscutii jos este scobită și drenat pentru a păstra elementele uscat, la toate ori pentru a evita umed și mucegăit elemente.●Dimensiuni : 30*13cm / 11. ★【Punch-gratuit metoda de instalare】Utilizare non-marking autocolante pentru a instala, adecvat pentru pereți netezi, cum ar fi gresie. Curățați zona unde vrei duș raft pentru a fi instalate.

Parametrii produsului