.

Baie de Sticlă Rack, Rack Baie, Sticla de Montare pe Perete Plutitoare Raft de Oțel Inoxidabil SUS 304,30cm,40cm,50cm,60cm (Dimensiuni : 30cm)

Baie de Sticlă Rack, Rack Baie, Sticla de Montare pe Perete Plutitoare Raft de Oțel Inoxidabil SUS 304,30cm,40cm,50cm,60cm (Dimensiuni

RON 220.46

Prezent
En el almacén.

★Material : suprafață de 304 din oțel inoxidabil este multi-strat oglindă lustruit, care are o puternică rezistență la coroziune, rezistență la temperatură ridicată și durată lungă de viață. ★Caracteristici : margine este curbă, evitând zgârieturi, gros și puternic capacitatea de transport. ★ Ascuns șuruburi - Toate șuruburile au capace decorative, invizibil șuruburi după instalare - frumos. ★ De mare capacitate - poate stoca sapun, sampon, lotiune de curatare faciala, lotiune, perie, etc. ★★Ușor de curățat : ușor de curățat, ștergeți cu un prosop umed sau un ziar în viața de zi cu zi, ștergeți petele cu un prosop, bere sau oțet cald. ★Ce se poate obține?Puteți obține un elegant și baie curat, care vă poate ajuta să stoca prosoape, elemente de toaletă aveți nevoie și mai mult.★Caietul de sarcini : Denumire Produs : Baie Cosmetice Sticlă Stand Material : inox 304 steel Installation metoda : punching Surface tehnologie : oțel inoxidabil light Number de etaje : 1 floor Product greutate netă : 2500g Use scena : baie bucatarie balcon cameră de zi, etc. Caracteristici : Oglindă lustruit, frumos si durabil, fabricat din oțel inoxidabil, atmosferă nobilă, cinci straturi de precizie shine Size : 30cm / 11.8 inch 40cm / 15.7 inch 50cm / 19.7 inchi 60cm / 23.6 inchnote : 1. Dorim sa oferim cele mai bune produse și servicii pentru toți clienții noștri la cel mai mic pret.2. O mică aberație cromatică va avea loc din cauza unor factori, cum ar fi lumina și ecran.3. Manual de măsurare poate avea erori, marja de eroare este de 1-3 cm, consultați produsul real.Lista de produse descriere : accesorii pentru Baie, excluzând alte produse de afișaj.

Parametrii produsului