.

Sticla cu pulverizator, Coafură Sticla cu Pulverizator, de Înaltă Duza la Modă Frizerie Utilizarea Salon de coafură pentru Acasă(aur)

Sticla cu pulverizator, Coafură Sticla cu Pulverizator, de Înaltă Duza la Modă Frizerie Utilizarea Salon de coafură pentru Acasă(aur)

RON 22.18

Prezent
En el almacén.

Special de compresor se poate realiza efectul de continuă pulverizare de apă, convenabil pentru utilizarea.Un important instrument asistent pentru salon de păr profesional, poate ajuta o mulțime de coafură.Adoptă animale de COMPANIE de calitate material, în condiții de siguranță și non-toxice, eco-friendly și durabil.Mare duza, poate pulveriza fin de ceață, să îndeplinească coafură nevoie.La modă și aspectul rafinat, conforme cu design ergonomic, ușor de manevrat și de utilizat.Caracteristică : 1. Special de compresor se poate realiza efectul de continuă pulverizare de apă, convenabil pentru utilizarea.2. Mare duza, poate pulveriza fin de ceață, să îndeplinească coafură nevoie.3. La modă și aspectul rafinat, conforme cu design ergonomic, ușor de manevrat și de utilizat.4. Adoptă animale de COMPANIE de calitate material, în condiții de siguranță și non-toxice, eco-friendly și durabil.5. Un important instrument asistent pentru salon de păr profesional, poate ajuta o mulțime de coafură.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand New Item Tip : Spray Kettle Capacity : 150ml Optional de Culoare : Aur, White Lista de pachete : 1 x Coafat Spray Kettle Note : vă Rugăm să rețineți că cele de tip nou si tip vechi de acest produs va fi trimis la întâmplare, și asigurați-vă că nu se va supăra înainte de a comanda.

Parametrii produsului

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Spray Kettle
Capacity:
150ml
Optional Color:
Gold, White
Package List:
1 x Hairdressing Spray Kettle :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :