.

Violet 144FT Solar Lumini de Halloween 2-Pack Fiecare 72FT 200 LED-uri Solare Șir de Lumini în aer liber (Ultra-Luminos & Extra-Lung), 8 Moduri de Iluminare Solar Decoratiuni de Halloween în aer liber (Violet)

Violet 144FT Solar Lumini de Halloween 2-Pack Fiecare 72FT 200 LED-uri Solare Șir de Lumini în aer liber (Ultra-Luminos & Extra-Lung),

RON 73.60

Prezent
En el almacén.

【Extra-Lung 2-Pachet Solar în aer liber Șir de Lumini pentru Halloween Decor】 : 2-Pack Fiecare 72ft 200 LED cu Modernizate U. S. Brevetat Super mai Mare Margele Lampa, face acest lucru lumini solare Ultra-lumină Strălucitoare performanță PENTRU EXTERIOR/INTERIOR.Ideal pentru decorarea gradini, curte, poarta, curte, nunta, petrecere etc. 【Super Durabil Solare Șir de Lumini】 : Built-in 1800 MAH Super Acumulator de Capacitate mai Mare, care Avea Mai mult Timp de Lucru și Mai Durabil. 【De Economisire a energiei și de Înaltă Eficiență și rezistent la apa IP65 Performanță】 : Aceasta în aer liber lumini șir de încărcare cu energie solară, nu au nici suplimentar electric de cost, și nu este nevoie să înlocuiți bateria.Se poate lucra până la 10-12 ore după ce a fost încărcat complet (8 ore). 【8 Moduri de Iluminare si Memorie】 Funcția : Aceste instalații au buton de ON/OFF si buton de mod.Există 8 moduri diferite pentru situații diferite.Și se echipează funcție de memorie, care va ține ultimul modul pe care o alegeți, astfel încât nu este nevoie pentru a reseta din nou. *NOTE* : 1. Vă rugăm să putere PE prima înainte de încărcare, și se va încărca în timpul zilei și lumina pe timp de noapte în mod automat. 2. Asigurați-vă că panoul solar este plasat la o locație însorită – nu-o zonă umbrită și panoul solar se confruntă în sus. 3. SFATURI IMPORTANTE : Daca produsul are defecte de fabricatie, acesta poate fi înlocuit sau rambursate în mod direct.Doar faceți clic pe AJUTOR, CU SCOPUL de sub ID-ul comenzii, echipa noastră de servicii clienți va fi bucuros să vă ajute problema în termen de 24 de ore.

Parametrii produsului