.

Multumesc Autocolante 2000Pcs/4Rolls/1 inch de BOTEEN, Colorat, rezistent la apa Etichete autoadezive Decorative de Etanșare Autocolante pentru Cadou Geanta/Plic/Tort de Sac/de Flori de Ambalare/Geantă de Cumpărături etc.

Multumesc Autocolante 2000Pcs/4Rolls/1 inch de BOTEEN, Colorat, rezistent la apa Etichete autoadezive Decorative de Etanșare Autocolante

RON 11.98

Prezent
En el almacén.

2/Cutie decor : Orice cadou caseta, caseta de bijuterii, cutie de pantofi, caseta de jucărie, etc.Aceste multumesc etichetele sunt usor de coaja sau stick, nu va cădea cu ușurință cu adeziv de înaltă calitate.Vrei pentru a pune un alt mulțumesc semnul pe produse sau cadouri? Vrei plicuri sau alte lucruri pentru a fi diferit în cazul în care au nevoie să fie sigilate? Ne poate da mai mult, propriile exclusiv multumesc semn! Prezentare produs : Material : hârtie Cretată Autocolant dimensiuni : un diametru de 1 inch rotund autocolante.Dacă aspectul produsului afectează utilizarea de efect, vă rugăm să ne contactați din timp pentru a rezolva toate problemele pentru tine.Ele sunt la fel de perfecta, folosit pentru pungi de Cadouri,Marfa Saci,bunuri realizate manual, cu Bule de corespondență sigiliu autocolante,produse de panificație autocolante, autocolante de nunta sau bule plic sigilii. 4/Numărul de autocolante : Fiecare rolă are 500 de autocolante, suficient pentru utilizarea de zi cu zi,Suntem dispuși să lucreze cu tine pentru a crea produsul mulțumesc logo-ul.poate fi aplicat cu un mulțumesc autocolantul într-un loc vizibil.

Parametrii produsului