.

SFASTER Kit Manichiura Unghii false Pedichiura Kit, Unghiera Seturi, cu Lux de Călătorie Cazul,16Pieces Profesional din Oțel Inoxidabil Set Manichiura pentru femei,Puternic și ascuțit,Ușor de transportat.

SFASTER Kit Manichiura Unghii false Pedichiura Kit, Unghiera Seturi, cu Lux de Călătorie Cazul,16Pieces Profesional din Oțel Inoxidabil

RON 24.16

Prezent
En el almacén.

【Multi-Funcțional Setul】Kit Manichiura Unghii false Pedichiura Kit,Conține 16 de unghii și unghiile date cu instrumente, se pot întâlni mâna de îngrijire, de îngrijire a feței și picior de îngrijire, potrivite pentru toate tipurile de unghii, inclusiv bărbați, femei, bătrâni și copii, cu paronichie prietenii pot utiliza, de asemenea, are un foarte mare folos. 【Înaltă calitate din oțel inoxidabil】Profesional din Oțel Inoxidabil Set de Manichiura realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate.Kit manichiura este foarte puternic și ascuțit, nu va rugini, foarte durabil. 【Ușor de transportat】Un portabil cutie care poate ține cu ușurință 16 unghiera în ea.ușor de transportat, economisi spațiu, foarte potrivit pentru călătorie și viața de zi cu zi, de asemenea, foarte convenabil pentru oamenii de afaceri. 【Ușor să utilizați】Kit Manichiura Unghii false Pedichiura Kit cu un manual de instrucțiuni detaliate, care explica diferitele utilizări ale 16 foarfece.Fiecare foarfece juca rolul său. 【Frumoase din piele PU caz】moda de lux de caz realizat de clasa a pu material, destul de robust si construit pentru a dura, nu se estompeze și dificil de purtat.Se pare moda si are touch foarte bun-simt.Unghiera Seturi, cu lux de călătorie caz este un cadou extraordinar pentru rude, prieteni, părinți, soț și soție.Portabil unghii setul contine 16 diferite de foarfece.Acesta este fabricat din oțel inoxidabil.Este foarte puternic și ascuțit.Există, de asemenea, o frumoasă cutie de exterior, care este necesar pentru călătorie acasă.Este un bun cadou pentru rude și prieteni.

Parametrii produsului