.

Foarfeca Jack, Fier Lift Jack Car Kit Portbagaj Anvelope de Fier Mâner de Ridicare Instrument Rosu cu Accesorii a Arborelui pentru în aer Liber(0,5 T)

Foarfeca Jack, Fier Lift Jack Car Kit Portbagaj Anvelope de Fier Mâner de Ridicare Instrument Rosu cu Accesorii a Arborelui pentru

RON 91.78

Prezent
En el almacén.

【Performanță stabilă】produsul are un ultra-wide de bază, care este sigur și stabil în timpul funcționării, și materiale de înaltă calitate poate asigura stabilitatea produsului. 【Instrument practic】produsul este fabricat din fier, cu un aspect de culoare roșie și este un instrument indispensabil în portbagajul unei mașini. 【De Asigurare a calității】produsele sunt fabricate în conformitate cu standarde stricte de calitate înainte de a părăsi fabrica, cu performanțe excelente și pot fi folosite cu încredere. 【3 Tipuri】Noi oferim 3 tipuri de alegeri, 0,5 T, 1 T și 2 T, care pot satisface nevoile dumneavoastra diferite. 【După-vânzare de Servicii】Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă vom oferi calitate, servicii post-vânzare.Caietul de sarcini : Tip de Element : Foarfeca Jack Material : Fier Culoare : Roșu Lista de pachete : 1 x Jack 2 x Accesorii a Arborelui Notă : 1. Să nu depășească limita de încărcare 2. Nici un bloc de metal pot fi plasate sub cric 3. Loc de jack care se confruntă în sus și nu poate depăși poziția de top.

Parametrii produsului

Item Type:
Scissor Jack
Material:
Iron
Color:
Red
Package List:
1 x Jack  :
2 x Accessory Shaft :
Note:
1. Do not exceed the limit load 2. No metal block can be placed under the jack :
3. Place the jack facing upwards and cannot exceed the position of the top :