.

CELL4LESS Capacul din Spate de Sticlă Ușa din Spate w/Pre-Instalat Camera Cadru l Adeziv - Instrument de Ștergere - Lentilă aparat de Fotografiat & Cadru Compatibil se Potrivesc pentru Samsung Galaxy S9+ Plus - Toate Modelele G965 Toți Transportatorii (Violet)

CELL4LESS Capacul din Spate de Sticlă Ușa din Spate w/Pre-Instalat Camera Cadru l Adeziv - Instrument de Ștergere - Lentilă aparat

RON 30.00

Prezent
En el almacén.

????Dedicat pentru TOATE Samsung Galaxy S9+ Plus G965 modele și toți Transportatorii ( NU s9). ????Include instrument de ștergere, pre instalat adeziv și Lentilă aparat de Fotografiat pentru instalare rapidă - 2 logo-uri. ????Noi reparare piese de schimb pentru spart Galaxy S9+ Plus din spate de sticlă , Galaxy S9 + Plus înlocuire spate kit. ????Calitate și se potrivesc garantat pentru toate Cell4less produse.Sprijinul oferit de a ne contacta direct prin . ????În timp ce Spatele de Sticla este oprit atunci acum este un moment bun pentru a înlocui și de a face upgrade de baterie cu un Cell4 Less de Înlocuire a bateriei.

Parametrii produsului