.

Set de pedichiura, Portabile, de Dimensiuni din Oțel Inoxidabil mașină de Tuns de Unghii, pentru Moale, Picioare Îngrijire Utilizare Acasă și Salon de Utilizare Crăpate, Uscate, Moarte, Pielea Tare & Calusuri Piele(8 bucăți de pedichiura set negru (cutie))

Set de pedichiura, Portabile, de Dimensiuni din Oțel Inoxidabil mașină de Tuns de Unghii, pentru Moale, Picioare Îngrijire Utilizare

RON 55.18

Prezent
En el almacén.

Mod eficient de a rezolva diverse probleme ale picioarelor, cum ar fi elimina pielea moarta, bătături și porumb, decopertarea pielea moarta, gros coconi la fel de bine.Vin cu o cutie de depozitare din lemn, ușor pentru a stoca și transporta cu tine.Manopera amenzii, senzație de mână confortabil, convenabil de a folosi.Vine cu 8pcs set de pedichiura cu diferite funcții, săli diferite cereri.Mare instrument pedichiura pentru unghii, salon de frumusete curs și home user, cadou practic pentru amatori si manichiurista pentru a îmbunătăți starea de sănătate picior.Caracteristică : 1. Vine cu 8pcs set de pedichiura cu diferite funcții, săli diferite cereri.2. Mod eficient de a rezolva diverse probleme ale picioarelor, cum ar fi elimina pielea moarta, bătături și porumb, decopertarea pielea moarta, gros coconi la fel de bine.3. Manopera amenzii, senzație de mână confortabil, convenabil de a folosi.4. Vin cu o cutie de depozitare din lemn, ușor pentru a stoca și transporta cu tine.5. Mare instrument pedichiura pentru unghii, salon de frumusete curs și home user, cadou practic pentru amatori si manichiurista pentru a îmbunătăți starea de sănătate picior.Caietul De Sarcini : Stare : 100% De Brand Nou Tip De Element : Pedichiura Set Material : Inox Steel Color : Negru, Rose De Aur(Opțional) Dimensiuni Cutie : Aprox.19.5x10x3cm/7.7x3.9x1.2in Weight : Aprox.438g/15.4 oz Lista de pachete : 3 x Pedichiura Knife1 x Decopertarea Knife1 x Nail Caneluri Spoon1 x Grindstone10 x Decopertarea Lamă de Cuțit 1 x pilă de Unghii 1 x Incarnate mașină de Tuns de Unghii 1 x unghiera 1 x Cutie de Lemn.

Parametrii produsului

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pedicure Set
Material:
Stainless Steel
Color:
Black, Rose Gold(Optional)
Box Size:
Approx.19.5x10x3cm/7.7x3.9x1.2in
Weight:
Approx.438g/15.4oz
Package List:
3 x Pedicure Knife :
1 x Scraping Knife :
1 x Nail Grooves Spoon :
1 x Grindstone :
10 x Scraping Knife Blade  :
1 x Nail File  :
1 x Ingrown Nail Clipper  :
1 x Nail Clipper  :
1 x Wood Box :