.

UNI-AOSA Călătorie Cutie 10 Compartimente Înlocuite Destul de Mici Pastila Organizator Independent Acoperi Pastila Suport rezistent la apa BPA Gratuit Pastilă Mică caz în aer liber(Roz)

UNI-AOSA Călătorie Cutie 10 Compartimente Înlocuite Destul de Mici Pastila Organizator Independent Acoperi Pastila Suport rezistent

RON 24.98

Prezent
En el almacén.

[ PROFESSIONAL este un ajutor mare pentru munca de zi cu zi, la școală, în aer liber, calatorii de afaceri, și de călătorie pe distanțe lungi.Acest profesionist pastila titularul are 10 detașabil, independent compartimente cu deschideți capacele.Două dimensiuni diferite, mici și mari, pot fi combinate și apoi pus într-un singur caz exterior a îndeplini cerințele specifice pastila dimensiune are nevoie.Realizat dintr-un complet sigilat inel de cauciuc și strânse catarama, această călătorie cutie asigură medicația este păstrat pentru maximum de performanta.După riguroase 1 oră sub apă testare, apa nu se poate infiltra în acest medicament organizator.Mai multe sigilat structuri asigura performanta de medicamente.Combina containere diferite pentru a satisface o săptămână pastila nevoile de depozitare.Puteți folosi, de asemenea, un mic sau singur compartiment mare pentru a satisface munca de zi cu zi sau are nevoie de școală.Un ajutor mare pentru munca de zi cu zi, la școală, în aer liber, calatorii de afaceri, și de călătorie pe distanțe lungi.Mai multe Combinații, Costum pentru Nevoile Dumneavoastra.Această călătorie pastila caz, are o capacitate mare, care este proiectat cu 10 independente și compartimente detașabile.Poate fi folosit pentru a organiza diferite tipuri de medicamente.Păstrați medicamente sau vitamine frumos și discret mai organizat.Mai multe combinații pe care le puteți alege pentru a satisface nevoile dvs. specifice : 3 mici + 2 mari, 6 mici sau 4 mari doar.Ce este în pachet. 1 x cutie. 4 x Dimensiuni Mari Compartimente. 6 x Dimensiuni Mici Compartimente. 48 x Etichete Autocolante.

Parametrii produsului