.

Lutonc Ferma Petrecere De Fundal De Decor, La Mulți Ani De Fundal, Fotografie De Studio De Fundal, Fundal Fotografie, Recolta Ferma De Fundal Banner. . . (5ftX7ft)

Lutonc Ferma Petrecere De Fundal De Decor, La Mulți Ani De Fundal, Fotografie De Studio De Fundal, Fundal Fotografie, Recolta Ferma

RON 31.98

Prezent
En el almacén.

Ziua de fundal : Nostru Lutonc echipa, cu un design profesional de masterat profesionale, echipa de producție, a fost angajat de asigurare a calității, vă rugăm să fiți siguri de a utiliza. Pentru acasă fotografie, utilizați bandă adezivă pentru a lipi de fundal pe perete.Fundal memento : de fundal Noastre produse sunt luate în natură, și există un pic de valoarea de eroare.Tu ar trebui să pună o bucată de pânză pe loc în cazul în care aveți nevoie pentru a abur, astfel încât să nu deteriora imaginea. Utilizarea cu rame fotografice, clipuri, și lumini pentru a face imaginea mai bine.Despre personalizare : vă putem oferi un personalizat de fundal personalizate, dar, la un cost suplimentar.Stimați clienți : Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să mă contactați.Material : Comparativ cu alte materiale de referință noastre Lutonc fundal are diferite diferențe. Pliabil și ușor 2.Fundal utilizare : poate fi folosit ca tapet, perdele, studio foto fundal, decor acasă sau de film și televiziune, etc.Dacă aveți de gând pentru a găzdui un eveniment minunat pentru petrecerea ta, această fermă de fundal trebuie să fie o alegere bună. Cel mai bine este de a păstra o oarecare distanță atunci când fotografiați.Atunci când post-l în afara, aceasta va avea un impact enorm asupra decor.Vă rugăm să nu se usuce de fier. Ea poate deveni, de asemenea, un suport durabil agățat de perete, după petrecere. Partea murdară poate fi șters cu o cârpă, dar nu pot fi spălate. Cu privire la utilizare : 1.

Parametrii produsului