.

600PCS CD DVD Mâneci, FULANDL Premium CD-Verso Refill Manșon de Plastic pentru CD-uri și DVD de Stocare a Lianților (Alb)

600PCS CD DVD Mâneci, FULANDL Premium CD-Verso Refill Manșon de Plastic pentru CD-uri și DVD de Stocare a Lianților (Alb)

RON 49.78

Prezent
En el almacén.

????【Pachetul Include】va primi 600 de pc-uri față-verso CD DVD mâneci.Cantitatea este suficientă pentru tine de a împărtăși cu cei dragi de familie și prieteni, foarte potrivite pentru diverse Cd-uri și Dvd-uri de colecție. ????【Materiale de calitate】față-verso refill mâneci din material plastic sunt realizate din eco-friendly material PP si fibre moi, moale și durabil.Prietenos și premium non-țesute tesatura poate în mod eficient a se asigura că suprafața discului este intact, astfel încât dvs. de CD-uri și DVD-uri nu vor fi afectate de praf sau zgârieturi. ????【Marimea perfecta】dimensiunea CD mâneci sunt 5.7 x 5inches/14,5 x 12.8 cm.Perfect și dimensiune rezonabilă, se va potrivi bine cu majoritatea de pe Cd-uri.În timp ce de economisire de spațiu de stocare, puteți, de asemenea, numărul CD-ul mâneci pentru a facilita dvs. de căutare viitoare. ????【Față-verso de Design】 unic de design față-verso de pe disc maneca poate ține 2 Cd-uri și Dvd-uri, și crestătură specială de design vă permite să accesați cu ușurință.Puteți clasifica diverse discuri, perfect spațiul de stocare va face fiecare de discuri ordonată plasate. ????【Largă de Aplicații】 premium CD DVD mâneci sunt perfecte pentru casa, birou, magazin de DVD-uri și așa mai departe.În plus, acestea sunt ușor și portabil poate însoți oricând, oriunde, de a face călătoria mai relaxată și plăcută.

Parametrii produsului