.

Pumn gaura, Durabil, Robust, Convenabil Operație Simplă Mici de Poziționare Masina de Stantat pentru Papetărie Obligatorii(Negru)

Pumn gaura, Durabil, Robust, Convenabil Operație Simplă Mici de Poziționare Masina de Stantat pentru Papetărie Obligatorii(Negru)

RON 169.20

Prezent
En el almacén.

Dimensiuni compacte : corp Compact, de stocare de economisire spatiu pe desktop, corp din plastic, mai ușoare și mai durabile.Pozitionare reglabila Masina de Stantat : Poziționarea stantare conducător, convenabil pentru poziționare și perforare de caietul de sarcini diferite de hârtie.Pe scară largă de Utilizări : gamă Largă de utilizări, foarte potrivit pentru stantare orice hârtie, carton subțire card de plastic, hârtie kraft, proiecte de artă sau alte materiale.Cu Pad de Plastic : partea De jos este echipat cu un pad de plastic pentru a stoca lovit resturi de hârtie în același timp.Economisirea forței de muncă și de Economisire de Timp : lama, ușor de pumn, margini clare, economisind timp și energie, convenabil.Caracteristică : 1. Corp Compact, de stocare de economisire spatiu pe desktop, corp din plastic, mai ușoare și mai durable2. Gamă largă de utilizări, foarte potrivit pentru stantare orice hârtie, carton subțire card de plastic, hârtie kraft, proiecte de artă sau alte materials3. Poziționarea stantare conducător, convenabil pentru poziționare și perforare de caietul de sarcini diferite de paper4. Partea de jos este echipat cu un pad de plastic pentru a stoca lovit resturi de hârtie în același time5. lama, ușor de pumn, margini clare, economisind timp și energie, convenient How de Utilizare : Instrucțiuni : 1. Documente care trebuie să fie lovit neatly2. Reglați corespunzător conducător positioning3. Documentele care trebuie să fie legat în și aliniați stantare position4. Apăsați în jos mânerul pentru a finaliza dosarul punching Specification : Tip de Element : Punch Material : ABS+Plastic+Plastic+Iron Product Dimensiune : Aprox. 7.5 x 8.8 x 11 cm / 3.0 x 3.5 x 4.3 din Distanța Dintre cele Două Găuri : Aprox. 80mm / 3.1 in Punching Diametru : Aprox. 6mm / 0.2 innumărul a Lovit Pagini : 20 Pagini/Ora de Lista Pachet : 1 x Gaură Punch1 x Pumn Conducător.

Parametrii produsului

Item Type:
Punch
Material:
ABS+Plastic+Plastic+Iron
Product Size:
Approx. 7.5 x 8.8 x 11cm / 3.0 x 3.5 x 4.3in
The Distance Between the Two Holes:
Approx. 80mm / 3.1in
Punching Diameter:
Approx. 6mm / 0.2in
Number of Punched Pages:
20 Pages/Time
Package List:
1 x Hole Punch :
1 x Punch Ruler :