.

MGYXK Agățat de Stocare Anti-Alunecare Scaun Canapea Arm Rest 5 Buzunar Organizator Canapea Control de la Distanță Sac de Depozitare Revista Diverse Pungi de Depozitare de Depozitare de Buzunar (Culoare : Maro Un)

MGYXK Agățat de Stocare Anti-Alunecare Scaun Canapea Arm Rest 5 Buzunar Organizator Canapea Control de la Distanță Sac de Depozitare

RON 103.00

Prezent
En el almacén.

Canapea cotiera sac de depozitare este ușor și practic.Puteți pune cu ușurință în cărți și reviste, TV telecomenzi, ochelari, snacks-uri, etc. Acest sac de depozitare buzunar titular este foarte usor de utilizat, pur și simplu stai pe canapea, scaun, canapea, fotoliu.Nu este nevoie pentru a asambla, noptiera buzunar sac de depozitare pot fi plasate pe pat, canapea, birou și în alte locuri, foarte potrivit pentru paturi supraetajate, universitate, cămine, apartamente mici, paturi de spital, de călătorie, hoteluri și altele.Pune-l lângă noptieră, în întuneric, astfel încât să puteți găsi cu ușurință ceea ce aveți nevoie.Reduce zgomotul și nu mai atunci când faceți clic pe deschidere sertare sau dulapuri.Suntem angajamentul de a furniza clienților cu servicii de calitate.Dacă aveți orice întrebări despre produs, vă rugăm să ne contactați.Vă mulțumesc foarte mult pentru dvs. de cumpărare!. 1.Perfect pentru depozitare diverse.2.Ușor de a lua ceva, și nu este ușor să cadă.3.Oferi un spatiu confortabil, cu un design distinctiv.Notă : Tranziție : 1cm=10mm=0.39inch1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Parametrii produsului