.

WEEDO Imprimantă 3D cu Filament de 1.75 mm 2.2 kg(1KG) Bobină pentru FDM Imprimare 3D, Dimensională, Precizie de +/- 0,02 mm, Materiale Biodegradabile, Astupa-Gratuit, fara probleme de Hrănire, Ordonat Lichidare Tangle-Free, PLA Roșu.

WEEDO Imprimantă 3D cu Filament de 1.75 mm 2.2 kg(1KG) Bobină pentru FDM Imprimare 3D, Dimensională, Precizie de +/- 0,02 mm, Materiale

RON 136.60

Prezent
En el almacén.

【1 KG filament PLA】imprimanta 3 D filamente PLA sunt fabricate de Weedo.E produs cu mai mult caietul de sarcini precise și au o toleranță de doar +/- 0,02 mm.Potrivit pentru imprimantă 3 D și 3 D pen. 【1,75 MM Diametru±0,02 mm】PLA filamente sunt utile într-o gamă largă de aplicații de imprimare care au avantajul de Low-Miros și Low-Warp. 【Mai puțin dezorientat și Ușor de Utilizat】Complet mecanic de lichidare și stricte de examinarea manuală, care garantează PLA filamente ordonat și ușor de a fi hrănit; mai Mare bobina diametru interior design face hrana mai lin. 【User-friendly și Compatibil】Universal, compatibilitate cu diverse FDM imprimante 3 D în piață.User-friendly, cu scală de lungime și greutate la scară pentru a monitoriza rămas lungime și în greutate cu ușurință.Depozitarea gaura este proiectat pentru a introduce capătul filamentului, pentru a preveni încurcarea.Eco-friendly și fără miros. 【Netedă și Stabilă de Imprimare】 Ne promit că nu incurcaturile, fara bule de aer si nu blocheaza din cauza sale rigide de fabricație, de control al calității.Dă-ne o șansă de a dovedi că noi suntem viitorul tău du-te-a filamentului cu buna sa extrudare și stabil performanțe de imprimare.

Parametrii produsului