.

50pcs Aspirator Uscat Saci, Pungi de Plastic pentru Haine de Ambalare Haine Transparent Capac de Praf Dulap Haine Sac de Depozitare(60 * 100)

50pcs Aspirator Uscat Saci, Pungi de Plastic pentru Haine de Ambalare Haine Transparent Capac de Praf Dulap Haine Sac de Depozitare(60

RON 53.78

Prezent
En el almacén.

Trei tipuri de dimensiuni de praf acoperă pentru alegerile tale, pentru rochii, costume, paltoane, camasi, fuste, jachete, pantaloni, uniforme, etc 4.[A proteja Hainele] : pungi de Plastic pentru haine de ambalare se face de înaltă calitate PE, ecologic, rezistent la uzura, umiditate-dovada și rezistent la apa, saci de plastic pentru haine de afaceri a fost conceput pentru a proteja hainele de murdărie, praf, și lasă-le să respire corect. [Suficient de robust] : curățătorie chimică, saci pentru haine este fabricat din materiale de înaltă calitate, această acoperire haine este puternic și durabil. Curatatorie haine capacul este conceput pentru a proteja hainele de praf, și în mod corect a le permite să respire 3.Cu ea, hainele pot fi agățate pe verticală, fără riduri.24 Lista de pachete : 50* Haine de Saci de Praf. Cu dulap organizator, hainele pot fi suspendate vertical, astfel încât acestea nu sunt încrețită caietul de sarcini : Stare : 100% Nou Material : PE Opțională dimensiune : M / L / Ultra mari Dimensiunea(M) : 60*90cm/23.Aceste unică folosință se vedea prin haine, saci de praf sunt transportate foarte bine, sunt foarte frumoase plastic transparent, și nu rândul său, galben sau rid. [Trei Dimensiuni pentru Tine de a Alege] : Trei dimensiuni de unica folosinta, haine, sac de praf pentru tine de a alege de la : rochie, costum, sacou, camasa, fusta, sacou, pantaloni, uniforme, etc; curățătorie chimică saci pentru haine sunt foarte potrivite pentru protejarea și depozitarea hainele în dulap. [Poate fi Utilizat în Timpul de Călătorie] : curățătorie chimică, saci pentru haine reutilizabile pot păstra haine frumoase praf-gratuit, indiferent dacă sunteți pe drum sau nu.37 Dimensiune(Ultra large) : 60*120cm/23. [Domeniul de aplicare] : aspirator Uscat saci are o gamă largă de utilizare, general de curatatorie, magazine de îmbrăcăminte, haine de acasă, de călătorie, și de performanță importantă haine pot fi utilizate.Caracteristici : 1.

Parametrii produsului