.

Copilul Lesa pentru Mersul pe jos, Ham Rucsac cu Anti-a Pierdut Încheietura mâinii Link-ul de Siguranță și Curea Curea, de Mers pe jos Asistent Lesa de la 1 la 3 Ani Băieți Fete (Testoasa Roz)

Copilul Lesa pentru Mersul pe jos, Ham Rucsac cu Anti-a Pierdut Încheietura mâinii Link-ul de Siguranță și Curea Curea, de Mers pe

RON 19.98

Prezent
En el almacén.

Bumbac. 【PĂSTRA SIGURANȚA copiilor】- O modalitate foarte bună de a păstra copilul dumneavoastră liber să se miște în jurul valorii de dar stai în imediata apropiere a tine și a le împiedica să fugă și să se piardă în mulțime. 【ADORABIL DESIGN】- Acest ham rucsac este proiectat cu animale, desene animate, care este foarte popular cu copii.Și copiii tăi vor iubi să-l poarte. 【CONFORTABIL】- este marimea perfecta pentru un copil mic, agent și super ușor, astfel că nu va cântări un copil în jos. 【REGLABIL LESA】-lesa este ușor de a pune pe și în afara.Nu trebuie vă faceți griji despre lesa este prea lung sau scurt, de a provoca copilul excursie pe lesa. 【MULTI FOLOSESC DESIGH】-Există trei moduri de a utiliza, (1) rucsac + lesa; (2) rucsac + încheietura mâinii link-ul; (3) încheietura mâinii link-ul ; toate uzanțele sunt ușor de utilizat.

Parametrii produsului