.

Adeziv Cârlige,Plastic rezistent la apa Cârlige,Birou Cârlige,Prosop, Halat Cârlig Agățat de Haină,pălărie Cârlige pentru Baie Bucătărie Acasă Ușa Biroului,4 Pachete (Negru)

Adeziv Cârlige,Plastic rezistent la apa Cârlige,Birou Cârlige,Prosop, Halat Cârlig Agățat de Haină,pălărie Cârlige pentru Baie Bucătărie

RON 35.40

Prezent
En el almacén.

□Material : Acest cârlig este fabricat din ABS de inalta calitate din material plastic cu un design Nou forma,potrivit pentru potrivire cu o varietate de pereți,fără a afecta designul de ansamblu sentiment de pereți sau case. □De înaltă calitate : Puternic auto-adeziv cârlig,de înaltă calitate plastic cârlig,folosind un adeziv puternic,cu viscozitate mare și de înaltă capacitate portanta,rezistent la apa,anti-coroziune si rugina.Maxim a capacității portante este de 6,6 kg. □Aplicarea pe scară largă : Acest cârlig este potrivit pentru bucatarie,baie,dormitor,living,etc. Se poate atarna haine,halate,prosoape de baie,umbrele,eșarfe,genți pentru cumpărături,genți de mână,pălării,chei,paltoane,pantaloni,ustensile de bucătărie,etc. □Ușor de instalat : auto-adeziv hook nu are nevoie de foraj,Fără șuruburi,Nu este nevoie de lipici.și nu deteriora perete,foarte usor de instalat.Doar rupe stratul protector pe spate și lipiți-l în poziția dorită.Va fi mai bine să așteptați 24 de ore înainte de agățat obiecte după instalare. □Notă : Acest adeziv cârlig nu este recomandat pentru agățat grele,scumpe sau obiecte fragile.Nu este recomandat să folosiți acest cârlig pe var pereți,tencuiala pereti,suprafete dure pe uscat pereți și tapet texturat.Material : ABS Platic.Dimensiuni : 2 * 2 * 2.36 inch.Culoare : Negru.Greutate : 4.8 kg.Aplicație : Agățat haine,pălării,genți de mână,chei,umbrele,prosoape sau halate de baie,etc.

Parametrii produsului