.

Sinforcon Skywatcher Telescop Ecuatorial de Control Cablu USB Adaptor RS232 pentru RJ11 RJ45, RJ12 BD9 Conector pentru Skywatcher DU-te la Muntele Heq5-p Îe5 Eq6 și Eq6-R (16FT, pentru AZ-GTI, Negru)

Sinforcon Skywatcher Telescop Ecuatorial de Control Cablu USB Adaptor RS232 pentru RJ11 RJ45, RJ12 BD9 Conector pentru Skywatcher DU-te

RON 55.98

Prezent
En el almacén.

【Sisteme de OPERARE suportate】Suport toate versiune de windows Win7/8/10/XP/, și i OS/Linux/Android.Windows 10 și Ubuntu-Mate 18.04 identifica automat cablu și registru portul serial din cutie.În cazul în care cablul nu este recunoscut de computer, vă rugăm să actualizați manual driver-ul acestuia. 【Aplicarea scene】Pentru a conecta PC-ul/Laptop-ul și Skywatcher GOTO monteaza.Funcționează bine cu modele ca Heq5 pro, Azeq5, Azeq6, Eq6-R, EQ6-R Pro și EQM-35 pro, și ASIAIR.NU este de la cablu pentru conectarea HC (controlor de mână) și Telescopul Skywatcher. 【APP & Driver】1. Compatibil cu ASCOM programe cum ar fi PHD2, Astro Tortilla și KStars, cu EQMOD drivere in Windows (ASCOM) sau Linux (INDI), cu EQMOD, Stellarium Scope, și Stellarium, cu Astro Photo Instrument de program (APT). 2.În scopul de a utiliza EQMOD, poate ar trebui să găsești noul portul alocat de Windows, sau de a folosi butonul de căutare de pe EQMOD ecranul de configurare pentru a găsi pentru tine. 【Construit în chip FTDI】6-FT cablu.USB la RJ45 Cablu Adaptor.Construit în chip FTDI.vă rugăm să asigurați-vă că aparatul pinout este de a se potrivi cu acest cablu. 【Dulce Sfaturi】livrare rapida.Făcute de sinforcon.Oferim suport tehnic și de garanție de 1 an pentru cablu, care poate economisi timp și bani.Beneficia de acest cablu : 1.Există mai multe motive unul ar fi vrut să-și controleze telescop cu o PC2.Este mai rapid decât prin mâna controller3.Acesta vă oferă un ajutor vizual atunci când căutați pentru ceva greu de find4.Dacă ați găsit ceva necunoscut, planetariul software-ul va fi capabil să identifice it5.Este o necesitate, dacă aveți de gând pe imagine ceva mai mult de un singur rapidă de expunere.E al naibii de tare.

Parametrii produsului