.

Acxlife Galaxy A32 5G Caz A32 5G Carte de Titularul Portofel Capac de Protecție cu Slot de Card si Geanta Slim din Piele de Caz pentru Samsung A32 (Verde)

Acxlife Galaxy A32 5G Caz A32 5G Carte de Titularul Portofel Capac de Protecție cu Slot de Card si Geanta Slim din Piele de Caz pentru

RON 27.98

Prezent
En el almacén.

Compatibilitate : Doar se Potrivesc pentru Samsung Galaxy A32 5 G.Titularul cardului și Portofelul de design : 3 sloturi pentru carduri țineți în siguranță cărțile și niște bani fără a lua portofelul afara.Kickstand Funcția : Convenabil Kickstand pentru lectură, vizionarea de filme, navigarea pe web.Din piele Premium : de Înaltă Calitate din piele PU se simte mai moale și pare mai confortabil.Un frumos"a Ridicat Tampon"în jurul ecranului pentru a preveni ecranul telefonului de zgarieturi,4 colțuri, de asemenea, proteja telefonul de la Cădere, Șocant.Model compatibil : Samsung Galaxy A32 5g Acxlife Galaxy A32 5 G Caz A32 5 G Carte de Titularul Portofel Capac de Protecție cu Slot de Card si Geanta Slim din Piele de Caz pentru Samsung A32 Caracteristici : 1. Slotul pentru Card design, se poate pune 3 cărți și un pic de bani,convenabil pentru a merge afară, du-te cu un telefon mobil phone2. Multi-funcția de proiectare : ca kickstand și Portofel Caz. 3. A se potrivi perfect telefonului forma în timp ce oferind acces ușor la toate funcțiile telefonului fără a fi nevoie pentru a elimina caz 4. Precis decupaj pentru toate receptiv butoane și găuri, oferă funcționalitate îmbunătățită în timp ce menține slim fit 5. Șoc Absorbant Tehnologie : de Înaltă calitate din Piele PU de absorbție de șoc miez interior înfășoară în jurul telefonul rezistă la lovituri și șocuri 6.Corp plin cu design confortabil predarea simt.Simplu și Convenabil.Ușor de instalat și de a Elimina.

Parametrii produsului