.

23 Inch Ecran de Confidențialitate Filtru pentru Monitor cu ecran Lat (16:9 Raport de Aspect) - vă Rugăm să Măsurați cu Atenție!

23 Inch Ecran de Confidențialitate Filtru pentru Monitor cu ecran Lat (16:9 Raport de Aspect) - vă Rugăm să Măsurați cu Atenție!

RON 91.98

Prezent
En el almacén.

absolut de risc-free și vă puteți bucura de testare sale de calitate și durabilitate!. ❤【GARANȚIE COMPLETĂ de 23 INCH ECRAN de CONFIDENȚIALITATE PENTRU a MONITORIZA】promisiunea Noastra pentru tine!Dacă nu sunteți mulțumit cu această 23 inch ecran de confidențialitate pentru a monitoriza, va vom oferi o rambursare COMPLETĂ sau înlocuirea fără nici o intrebare!Acest lucru face achiziția dvs.Ecranul de filtrare este reversibil, oferindu-vă flexibilitatea de a alege mat sau lucios – Loc mata orientată pentru reducerea plus efectul de orbire. ❤【 PROTECȚIA OCHILOR 23" PRIVCY FILTRU de ECRAN】23 inch ecran de confidențialitate pentru a monitoriza nu numai că oferă intimitate, dar, de asemenea, protejează-ți ochii prin filtrarea 95% UV și reducerea lumină albastră cu 60%, în caz contrar acestea pot avea un impact negativ asupra ochilor. 23 inch ecran de confidențialitate vă ajută realiza acest lucru prin limitarea unghiul de vizualizare a ecranului pentru a o poziție dreaptă, astfel încât numai puteți vedea conținutul de pe ecran în timp ce oamenii de pe fiecare parte a se vedea doar un ecran negru. ❤【23 INCH ECRAN de CONFIDENȚIALITATE PENTRU a MONITORIZA】Perfect pentru a deschide setările office, universități, instituții financiare, furnizorii de servicii de sănătate, și de călătorie corporative. 23 inch ecran de confidențialitate, de asemenea, vă ajută să păstrați ecranul în condiții de siguranță de praf și zgârieturi.❤【23 INCH ECRAN de CONFIDENȚIALITATE】 23 inch ecran de confidențialitate este o potrivire perfecta pentru 23 Inch monitor cu ecran lat, care au un aspect de 16 : 9 ratio (Diagonala : 23 inch / Latime : 20 1/16 cm / Inaltime : 11 5/16 inch) vă Rugăm să verificați noastre de-a treia fotografie știu cum de a găsi mărimea potrivită !. ❤【UȘOR DE instalat DE 23 INCH cu FILTRU de CONFIDENȚIALITATE】 23 inch protector de ecran de confidențialitate filtru vine cu 2 tipuri diferite de atașament opțiuni pe care le oferă 2 moduri de ușor de a instala 23 inch ecran de confidențialitate pentru monitor cu ecran lat;Opțiunea 1 este format din Optic clar adeziv de fixare benzi & Opțiunea 2 este format din Slide muntele file – ambele sunt extrem de ușor de utilizat, care să permită oricui pentru a instala/dezinstala fără efort.

Parametrii produsului