.

Keadic 450Pcs 20MM Bronz Plat Cheie Lanț de Inele cu Lanț cu Șurub și Ochi Ace Kit, Asortate Breloc Inele pentru Meserii de Luare de Bijuterii (Placat cu Nichel)

Keadic 450Pcs 20MM Bronz Plat Cheie Lanț de Inele cu Lanț cu Șurub și Ochi Ace Kit, Asortate Breloc Inele pentru Meserii de Luare de

RON 21.78

Prezent
En el almacén.

???? 1. Ceea CE VEȚI OBȚINE În acest apartament breloc kit de hardware-ul, ne-am pregătit total de 450 Pcs Negru breloc piese de artizanat pentru tine : 150 Pcs plat breloc inele cu 150 Pcs deschide sari inele și 150 Pcs șurub ochi pini.Apartament Cheie Lanț de Inele sunt 20 MM in diametru, ceea ce ar fi suficient pentru a satisface cerințele dumneavoastră pentru meserii a face bijuterii. ???? 2. STABIL si SECURIZAT PENTRU a ATAȘA plat De proiectare formă de inel face extender lanț atașat mai ferm și stabil.În plus, șurub ochi ace poate fi adânc și suficient de stabil pentru a rămâne într-un dop de sticlă sau alte materiale, dacă nu sunt 100% la usurinta, e ok sa folosesti ceva de genul lipici E6000 sau similare pe fire atunci când înșurubarea în cork.Acesta nu va fi ușor pentru a rupe sau pierde mai odată atașat. ???? 3. DETALII DIMENSIUNI Split Breloc Inele sunt de aproximativ 20mm (3/4") în diametru, cu 20mm extensie 4-secțiunea lanț, deschide sari inel este de 8mm în diametru și șurubul ochi pin este de 4 x 10 mm în lățime și lungime.Perfect pentru a face diverse breloc meserii, cum ar fi atașarea farmece, pandantiv sau alte accesorii pe. ???? 4. PERFECT PENTRU PROIECTE DIY AMBARCAȚIUNILE breloc craft supplies dotate cu tv cu cheie lanț de inele, plus deschide sari inele & șurub ochi ace, care ar fi o alegere ideală pentru a face masina acasa brelocuri, lanyard-uri, alte arte și meserii funcționează, cum ar fi farmece, pandantiv, brelocuri, brelocuri, cadouri, etc,. ???? 5. MATERIALE de ÎNALTĂ CALITATE plat breloc inele sunt realizate de bună calitate, materiale de fier, ceea ce le face foarte puternice și durabile.În plus, argint toned nichel placare le face stralucitor si neted pe suprafața și marginea, care va face meserii cireasa de pe tort!.

Parametrii produsului