.

Pre-Stretch Împletitură Extensii de Par – 48 cm lungime Desfasurata – 6 Pachete Total – Xpression Kanekalon Extensii de Par – TZ Panglica Extensii de Par – Pre-Tăiate și Pre-Pieptănat Par Sintetic (350)

Pre-Stretch Împletitură Extensii de Par – 48 cm lungime Desfasurata – 6 Pachete Total – Xpression Kanekalon Extensii de Par –

RON 49.98

Prezent
En el almacén.

Apa înmoaie părul și o face netedă, astfel încât să puteți stil cum, în orice mod, direct, croșetat, curl, sau cutie.Materialul este sintetic, de înaltă calitate, rezistente si cu un aspect natural, care va face impletituri arata uimitor!.Extensiile vin in 2 pachete per pachet 48-inch lung desfășurat, gata pentru a fi împletite în orice stil!. *LUNGIMEA TOTALĂ A PĂRULUI ESTE DE 48 DE CENTIMETRI ATUNCI CÂND ESTE "DESFĂȘURAT. *LUNGIMEA TOTALĂ A PĂRULUI ESTE DE 48 DE CENTIMETRI ATUNCI CÂND ESTE "DESFĂȘURAT.FINISAJ NETED : De Kanekalon fibre arata foarte similar cu păr uman, astfel încât să nu va fi capabil să distingă parul de aceste frumoase împletitură extensii de par!Parul este ușor să se spele, extrem de ușoară, super moale, cu un simt netedă și strălucire naturală.Extensii noastre sunt în siguranță să se scufunde în apă fierbinte, care catifelează și netezește par sintetic, făcându-l mai ușor să stil părul drept, ondulat, croșetat, sau alte stiluri." PARUL ÎMPĂTURIT ÎN JUMĂTATE ÎN PACHET ȘI LUNGIMEA TOTALĂ DE CARE ESTE DE 24 CM. *2 PACHETE ÎNTR-UN SINGUR PACHET ȘI VEȚI PRIMI UN TOTAL DE 3 CUTII DE PĂR DUPĂ CE PLASAȚI O COMANDĂ. *2 PACHETE ÎNTR-UN SINGUR PACHET ȘI VEȚI PRIMI UN TOTAL DE 3 CUTII DE PĂR DUPĂ CE PLASAȚI O COMANDĂ. *CULORI DE PRODUSELE REALE POT DIFERI DE ACESTE POZE CA URMARE A DIFERENȚEI DE ILUMINAT, STILURI, ȘI CULOAREA NATURALĂ A PĂRULUI TĂU.

Parametrii produsului