.

8 Pachete Pre-Răsucite Pasiune Răsuciți Părul 14 inch, Pasiune, poftă de mâncare Croșetat Păr Pre Buclă Croșetat Impletituri Pentru Pasiunea poftă de mâncare Sintetică Împletitură Extensii de Par 12 Rădăcini (14 Inch, Pachet de 8, T27)

8 Pachete Pre-Răsucite Pasiune Răsuciți Părul 14 inch, Pasiune, poftă de mâncare Croșetat Păr Pre Buclă Croșetat Impletituri Pentru

RON 85.98

Prezent
En el almacén.

【Superba Caută Împletirea Părului】 8packs 14inch 12stands/pachet(50g) Răsucite de Păr + 1 Croșetat Clichet+ Păr Margele Veni la tine, Suficient pentru un cap plin. 【Moale și Ușor】 Textura Mare Cina Moale, Fibre Sintetice de Păr, Prietenoase cu Pielea ca parul dumneavoastra, Nici un Miros, aspect Complet, dar nu greoi. 【100% Realizate manual】 Împletitură de Personal Profesionist, Natura căutarea și moale la atingere, piele prietenos, sănătos 2、Ușoare; 3、Tangle-free; 4、Natural; 5. Easy pentru a instala.Ocazie : Pentru Petrecerea de Halloween, Cosplay, utilizarea de zi cu Zi.Doamnă, Fată, Copii, Femei de culoare, Poate fi Folosit Pentru Toate Vârstele.Pachetul Inclus : 1. 8 pachete pre-răsucite, pasiune, poftă de mâncare de păr 2. Un ac de croșetat 3. Margele Sfat : 1、din Cauza la Lumina De Fotografierea Și Diferența în Rezoluția de Computer,ar Putea Fi Un Pic Diferență de Culoare De Păr Adevărat l-Ați Primit, Dar Nu cu Mult. 2、Dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră, Mesaj de Noi, Ne va da o soluție în funcție de problema exacta.

Parametrii produsului