.

FC_UNIVERSAL 12V 130DB Electric Super-Corn de Aer-Zinc Crom Placare Dublă Trompetă Corn Camion Kit pentru Autoturisme/Autoutilitare/Camioane/Motociclete (Argintiu)

FC_UNIVERSAL 12V 130DB Electric Super-Corn de Aer-Zinc Crom Placare Dublă Trompetă Corn Camion Kit pentru Autoturisme/Autoutilitare/Camioane/Motociclete

RON 65.98

Prezent
En el almacén.

[ Material rezistent ] Aer Coarne sunt realizate de robust și inoxidabil cromat de zinc materiale.Ele pot fi expuse la vânt și ploaie, mediu rău nu va afecta utilizarea acestora. [ Ton cu voce Tare ] La 130 DB Super Truck Horn poate face un sunet puternic.Aceasta poate în mod eficient avertiza alte vehicule și pentru a evita accidentele, pentru a ne asigura siguranța în proces de conducere. [ Instala cu Ușurință ] Ne-am pregătit de bază accesorii pentru tine de a instala Corn de Aer.Ai nevoie doar operații simple de a conecta fire.Întregul proces este foarte rapid și convenabil. [ De Reacție rapidă ] Single/Dual Trompeta Camion Corn de Aer este echipat cu un nivel superior de fire.Ei pot răspunde la acțiunile tale în timp.Face un sunet atunci când apăsați-l, nici o întârziere. [ Servicii satisfăcătoare ] Dacă aveți probleme în timpul utilizării, vă rugăm să ne contactați.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și să te satisfac.

Parametrii produsului