.

HDONG 120 BUC T - Ace, din Oțel Inoxidabil Peruca T Ace 2 (50 BUC) și (70 BUC) 1-1/ 2 în Argint, în Formă de T Ace pentru Blocarea Tricotat, Modelaj Meserii și de Birou cu Cutie din Plastic.

HDONG 120 BUC T - Ace, din Oțel Inoxidabil Peruca T Ace 2 (50 BUC) și (70 BUC) 1-1/ 2 în Argint, în Formă de T Ace pentru Blocarea

RON 11.98

Prezent
En el almacén.

【Mare Valoare】Oțel T-ace Total de 120 de PC-uri cu 2 dimensiuni : 2 Inch T Ace(50buc); 1- 1/ 2 inch (70 buc), cantitate suficientă pentru Diverse nevoi .Ce este mai mult, ne T ace vin într-o cutie de plastic cu 2 compartimente separate; cutie dimensiune este de 2,8 x 2,4 x 0,6 ÎN; vă Permite de a pune mici bijuterii accesorii și altele în interior. 【Bună calitate】Nostru Peruca t ace sunt realizate din oțel de înaltă calitate cu un placat cu nichel finisaj, care neted, puternic, durabil și rezistent la coroziune; nu îndoi sau rupe ușor. 【Sigur și stabil pentru a Utiliza】 Tpins cu un T-bar cap, făcându-l ușor pentru a înțelege și de a elimina .T în formă de ace ascutite care pot ușor documente securizate pentru tesatura cabină de pereți, de creditare o stabilizare funcție de obiectele pe care le bloca. 【Aplicarea pe scară largă】T push pins sunt perfecte pentru organizarea peruci pe model, afișarea bijuterii; potrivit pentru vitrine/placi, blocarea tricotate proiecte, modelaj, artizanat, fotografii sau alte greutate de lumină elemente etc. 【100% Satisfacție Garantată】Dacă aveți orice întrebări sau nu sunteți mulțumit cu noastre de otel T-ace , vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail sistem, noi vă va oferi cu cele mai bune soluții.Satisfactia dumneavoastra este cea mai mare îngrijorare noastră.

Parametrii produsului