.

Cerneluri Înlocuirea Tubului, PP Plastic Dimensiune Standard Flexibile Tuburi de Cerneală pentru Imprimanta UV pentru Aparat Foto(8 rânduri, 3m)

Cerneluri Înlocuirea Tubului, PP Plastic Dimensiune Standard Flexibile Tuburi de Cerneală pentru Imprimanta UV pentru Aparat Foto(8

RON 21.60

Prezent
En el almacén.

Dimensiuni Standard : diametrul Exterior este de 4 mm, diametrul interior este de 3 mm, cu dimensiuni standard, precise în legătură.Aplicabile Cerneala : cerneala tuburi pot fi folosite pentru solvent de cerneală, cerneala pe baza de apa, cerneala dye si pigment ink, etc. Aplicabile Masina : flexibile tuburi de cerneală este adesea folosit în UV imprimante foto și echipament de mașină, cu puternice practicabilitatea.PP Material : Făcute de excelent material PP, cu greutate redusa, tenacitate bună, puternică și rezistență la coroziune.Ușor De Înlocuire : tuburi de cerneală este standard prelucrate și poate înlocui direct vechi sau rupte una.Caracteristică : 1. PP Material : Făcute de excelent material PP, cu greutate redusa, tenacitate bună, puternică și rezistență la coroziune.2. Aplicabile Cerneala : cerneala tuburi pot fi folosite pentru solvent de cerneală, cerneala pe baza de apa, cerneala dye si pigment ink, etc. 3. Dimensiuni Standard : diametrul Exterior este de 4 mm, diametrul interior este de 3 mm, cu dimensiuni standard, precise în legătură.4. Aplicabile Masina : flexibile tuburi de cerneală este adesea folosit în UV imprimante foto și echipament de mașină, cu puternice practicabilitatea.5. Ușor De Înlocuire : tuburi de cerneală este standard prelucrate și poate înlocui direct vechi sau rupte una.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Cerneală Tubing Product Material : PPOuter Diametru : Aprox. 4mm / 0.16 in Inner Diametru : Aprox. 3mm / 0.12 in Usage Scenarii : Poate fi folosit pentru cerneluri solvent, cerneluri pe baza de apa, dye cerneluri, cerneluri cu pigmenți Lista de pachete : 1 x Tuburi de Cerneală.

Parametrii produsului

Item Type:
Ink Tubing
Product Material:
PP
Outer Diameter:
Approx. 4mm / 0.16in
Inner Diameter:
Approx. 3mm / 0.12in
Usage Scenarios:
Can be used for solvent inks, water based inks, dye inks, pigment inks
Package List:
1 x Ink Tubing :