.

Shanrya Copii Foto Video Camera foto, 600mAh baterie Reîncărcabilă 2MP Desene animate pentru Copii Camera de Jucarie Multifunctionala pentru Cadouri(Roz)

Shanrya Copii Foto Video Camera foto, 600mAh baterie Reîncărcabilă 2MP Desene animate pentru Copii Camera de Jucarie Multifunctionala

RON 26.40

Prezent
En el almacén.

Este un cadou excelent pentru copii de a explora lumea lor. Apăsați scurt butonul sus/jos pentru a comuta filtrul cadru de imagine.ABS Material : Folosind alimente grad material ABS, mini camera se simte confortabil și blând, să dețină, și nu va afecta pielea copilului tau.Este un cadou excelent pentru copii de a explora lumea lor.Caracteristică : 1.Interfața USB este ușor de a percepe. Multi Function : O varietate de fotografie autocolant moduri de a ajuta copiii în fiecare moment minunat, și camera de copii, de asemenea, suportă o varietate de jocuri. Apăsați lung butonul de alimentare pentru a porni pe și selectați funcția de aparat de fotografiat. ABS Material : Folosind alimente grad material ABS, mini camera se simte confortabil și blând, să dețină, și nu va afecta pielea copilului tau.8 oz Camera Pixel : 200 WElectronic Mărire : 1-4 XPhoto Format : JPGVideo Format : AVIMemory Expansiune : card de Memorie, suport maxim 32 G ( nu sunt incluse ) Produsul Funcții : Fotografie și video, cronometrat de fotografiere, redare, jocuri, fotografie stickers Battery : Construit în Baterie Litiu 600m Ah Package Lista : 1 x Copii Camera1 x Încărcare Cable1 x Curea de Umăr. 600m Ah baterie Reîncărcabilă : Built in de mare capacitate 600m Ah baterie cu o puternica rezistenta. Faceți clic pe butonul de captură pentru a face o fotografie.Multi Function : O varietate de fotografie autocolant moduri de a ajuta copiii în fiecare moment minunat, și camera de copii, de asemenea, suportă o varietate de jocuri. Mare Cadou : distracție foto special concepute pentru copii este mult mai special decât telefoane mobile și console de jocuri, și este pentru copii.0 inches Product Greutate : Aprox. Forma drăguț și Ușor de Transportat : Rotund si forma drăguț de design fără margini și colțuri, echipat cu curea de umar, mini aparat de fotografiat digital poate fi deținute sau transportate pe corp.Interfața USB este ușor de a percepe.Cum să Utilizați : 1.Mare Cadou : distracție foto special concepute pentru copii este mult mai special decât telefoane mobile și console de jocuri, și este pentru copii.

Parametrii produsului

Item Type:
Kids Mini Camera
Material:
Plastic
Display:
2.0 inches
Product Weight:
Approx. 220g / 7.8oz
Camera Pixel:
200W
Electronic Magnification:
1-4X
Photo Format:
JPG
Video Format:
AVI
Memory Expansion:
Memory card, maximum support 32G ( not included )
Product Functions:
Photo and video, timed shooting, playback, games, photo stickers
Battery:
Built in Lithium Battery 600mAh
Package List:
1 x Kids Camera :
1 x Charging Cable :
1 x Shoulder Strap :