.

MASiKEN VR Fata Capac de Silicon Masca si Fata de Pad pentru Oculus Quest 2, Fata Perna Acoperi de Sudoare-Dovada și Ușor de Curățat,2-în-1 Acopere Fata+VR Proteja Capacul,Două de Culoare Partaja Prietenii (Negru+Verde)

MASiKEN VR Fata Capac de Silicon Masca si Fata de Pad pentru Oculus Quest 2, Fata Perna Acoperi de Sudoare-Dovada și Ușor de Curățat,2-în-1

RON 78.40

Prezent
En el almacén.

【Special concepute pentru Oculus Quest 2】 Sweat-proof și lavabil VR ochelari potrivite pentru Oculus Quest 2 jocuri de noroc VR ochelari.VR silicon masca de ochi rezolvă problema că originalul cu fața pad absoarbe sudoare și este dificil de curățat.Noua generație de silicon masca poate reduce ceață, pentru a preveni eficient transpiratia, au o mai bună ventilație, și este ușor de curățat. 【Spori vedere】ochi Buni schimbarea Capacului permite să vă bucurați de un bun câmp de vedere, bucurați-vă de vr din cele mai confortabile și cu un câmp de vedere. 【Confortabil și durabil】Fabricat din silicon de înaltă calitate pentru un touch confortabil. 【Curățare rapidă】Ecologic silicon, sudoare dovada, prevenirea scurgere de lumină, lavabil. 【Ce Ai】2*Oculus Quest 2 Față de Silicon Masca de Acoperire(Negru+Verde);1*Oculus Quest VR Lens Cover;1* Ochelari de Curățare Pânză.

Parametrii produsului