.

VARWANEO Cască Caz pentru AirPods 1&2, 3D Distractiv Drăguț Rece Puternic Piardă în Greutate Copil Șeful Moale din Silicon Design, Portabil&Antișoc Airpods Capac, pentru Apple Aer pod 2&1 Caz de Încărcare (Puternic Copil)

VARWANEO Cască Caz pentru AirPods 1&2, 3D Distractiv Drăguț Rece Puternic Piardă în Greutate Copil Șeful Moale din Silicon Design,

RON 21.98

Prezent
En el almacén.

[Design unic] 3 D Distractiv Drăguț Rece Puternic Piardă în Greutate Copil Model, Elegant, Drăguț Conceput, special conceput pentru fete și Cupluri.Airpods 1/2 Caz 3 D acoperi pielea Foarte ușoară, transformat Apple caz de încărcare într-un decor frumos.Puteți lua oriunde doriți.Trebuie să fi cel mai bun Cadou pentru prietenul sau familia ta. [Mai bună utilizare] Airpods caz este rezervat pentru Apple Air Pods 1/2 portul de încărcare, suport de încărcare wireless.Puteți încărca în mod natural, fără nici un obstacol.Ușor de transportat - Cu un durabil carabiner clip, eliberează-ți mâinile și Mai convenabil pentru a atașa Airpods husă pentru o geantă de mână, rucsac, pantaloni, etc. Nu vă faceți griji despre pierderea Air Pods. [Cuprinzătoare de protecție a] A Airpods caz are un puternic capacitatea de a rezista la impact, care poate proteja pe deplin iubita ta Airpods, pentru a preveni căderi și zgârieturi, și de a face Airpods mai sigur și durabil. [Materiale de înaltă calitate] Fabricat din Silicon de înaltă calitate materiale.moale și netedă, non-toxic si inodor, praf-dovada și rezistent la pete, de înaltă calitate se simt experiență, ceea ce face Airpods au un aspect mai frumos. [Servicii post-vânzare] Responsabilitatea pentru comenzi si clientii nostri este prioritatea noastră.Dacă aveți orice întrebări cu privire la pachetul sau Airpods caz, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vă vom răspunde în termen de 24 de ore.

Parametrii produsului