.

Organice de vapori fata complet de filtrare cu filtru de siguranță pentru protecția respirației (1 pereche de LDY3 filtre)

Organice de vapori fata complet de filtrare cu filtru de siguranță pentru protecția respirației (1 pereche de LDY3 filtre)

RON 37.98

Prezent
En el almacén.

Obiecte protejateOrganice, gaze și vapori, clorbenzen, acetonă, alcool, anilină, dioxid de carbon, tetraclorura de carbon, cloroformul, bromura de metil, clorură de metil, și formaldehidă.P-O-1. DimensiuneFir interfata dimensiune 3.15 în/8cm, vă rugăm să verificați aparatul respirator dimensiunea interfață înainte de cumpărare.Domeniu de aplicare-Folosit cu seria ST fata complet aparat de respirat, poate fi folosit pentru pictura, constructii, mină de cărbune, etc. Ambalare include-cartușe de Filtrare *2+ filtru de bumbac *2+ capac filtru *2. Garanta-în condiții de Siguranță și de încredere, dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne contactați.Instrucțiuni de utilizare : 1. Dacă nu vă simțiți bine sau au un miros ușor în timpul utilizării, vă rugăm să-l înlocuiască imediat.2. Filtru cutii sunt potrivite pentru medii cu gaze toxice de concentrare sub 0,1%, conținut de oxigen mai mare de 18%, iar temperatura variind de la -22 ° c la 113℉.

Parametrii produsului