.

MOVINPE 20buc Înger Favoarea Brelocuri Plus Organza Saci Plus Mulțumesc Kraft Tag-uri, Oaspete Reveni Favoruri pentru Copii de Duș, cabină de Duș de Mireasă, rochii de Farmec, Favoruri de Partid (Argintiu si Lung 20buc)

MOVINPE 20buc Înger Favoarea Brelocuri Plus Organza Saci Plus Mulțumesc Kraft Tag-uri, Oaspete Reveni Favoruri pentru Copii de Duș,

RON 31.98

Prezent
En el almacén.

【CE AI】20 de Înger farmece(5.2 cm/2") + 20 organza cadou pungi(7cm*9cm/2.7"*3.5") + 20 vă mulțumesc kraft tag-uri(7cm*2 cm/2.7"*0.8"), nu dor de ea. 【CALITATE PREMIUM】breloc pandantiv din albastru și alb culoare perla, robust și durabil hârtie kraft, transparent greu fire de sac, de culoare albă, ușor strălucitor. 【ÎNGER FARMEC】Asta speciale brelocuri un noroc pentru toată lumea.Lasa oaspete știu cât de mult îți pasă de ei. 【DIY KRAFT CATEGORIE】puteți scrie numele și numerele de masă pe partea din spate a kraft tag-uri pentru a conduce prietenii găsi locurile lor.Sau scrie dorințele și binecuvântare pentru cineva. 【OCAZII】Mare de oaspeți reveni idei de cadouri pentru multe ocazii, cum ar fi copilul de duș, cabină de duș de mireasă, nunta, aniversare, absolvire, amintire și așa mai departe.

Parametrii produsului