.

Miracase Lichid Caz de Silicon Compatibil cu iPhone XR 6.1 inch (2018), Gel de Cauciuc de Protecție a Corpului Complet rezistent la Șocuri Caz Acoperire Picătură Caz de Protecție(Alb-Crem)

Miracase Lichid Caz de Silicon Compatibil cu iPhone XR 6.1 inch (2018), Gel de Cauciuc de Protecție a Corpului Complet rezistent la

RON 27.98

Prezent
En el almacén.

[Qi de Încărcare fără Fir Disponibile] Lichid Caz de Silicon compatibil cu i Phone XR (2018) cu 6.1 inch ecran. [Durabile Lichid de Silicon Cazul] Acest caz are un lichid de silicon de exterior și șoc absorbant din microfibra căptușeală pentru a proteja dispozitivul. [Ecran și Camera de Protecție a]Margine de buze pentru a proteja ecranul de la contactarea directă a suprafețelor.Rezistent la Impact cu 2.3 mm grosime (1.8 mm pentru cazuri normale). [Rafinat Tactil Buton] Accesul la toate porturile, controale t dragostea ta iphone pentru a aluneca din mana, de birou sau de buzunar. 5.Silicon material în sine are lipicios, am adaugat un strat de simt ulei de silicon pe suprafață, dar, de asemenea, va prinde fibre sau praf într-un anumit grad.Dar vă rugăm să nu vă faceți griji, se poate curăța cu ușurință cu o cârpă umedă.

Parametrii produsului