.

SUPCASE Unicorn Beetle Pro Serie de Caz Conceput pentru iPhone SE 2nd Generation 2020 / iPhone 7 / iPhone 8, Built-in Ecran Protector Full-Corp Robust Toc & Kickstand case (Negru)

SUPCASE Unicorn Beetle Pro Serie de Caz Conceput pentru iPhone SE 2nd Generation 2020 / iPhone 7 / iPhone 8, Built-in Ecran Protector

RON 79.90

Prezent
En el almacén.

[CNET CÂȘTIGĂTOR] : Câștigător al CNET anual "cel Mai bun Scenariu" drop test.Multistrat TPU si policarbonat materiale crea robust, versatil picătură de protecție. [Multi-funcion Kickstand ] : Kickstand oferă convenabil hands-free vizualizarea de peisaj sau două unghiuri diferite de modul portret. [ROTATIV CUREA TOC] : Detasabila pliere clip curea toc pentru convenabil, hands-free, de buzunar, transport gratuit. [PRECISE DECUPAJE] : decupaje Precise a asigura accesul complet la porturi de Telefon, funcții și caracteristici. [COMPATIBILITATE] : Compatibil cu i Phone SE 2020 / i Phone 7 2016 / i Phone 8 2017. A scăzut, aruncată și călcată de mașini musculare, UB Pro oferă full-corp, timp-testat mobile de protecție la fiecare pas din drum.În calitate de câștigător al anuală CNET drop test premii și cel mai subțire, mai puternic, mai robust, caz în industrie, UB Pro a supraviețuit picături de munte, focuri de armă, și ștersături la peste 55 km / h.Cu 360° flexibil TPU policarbonat, un built-in ecran protector, și complete de protecție de praf, murdărie și umezeală, este în final mobil de apărare.Bucurați-vă de hands-free vizualizarea în modul portret sau peisaj.Dual-layer design creează industrys mai subtire drop-dovada caz și câștigător al CNETs anual drop test.Păstrați telefonul în siguranță în brațele-lungime la toate ori.Pe deplin compatibil cu încărcător wireless.

Parametrii produsului