.

Trading Card de Stocare Albume, Colectia Carte de Liant, Dosarul Cartelei de cărți de Tranzacționare Cazuri de Stocare, de 24 de pagini Poate Ține 432 Carduri (Y432-B5)

Trading Card de Stocare Albume, Colectia Carte de Liant, Dosarul Cartelei de cărți de Tranzacționare Cazuri de Stocare, de 24 de pagini

RON 187.60

Prezent
En el almacén.

✱✱ Ea nu numai că poate fi folosit pentru a plasa carduri, dar, de asemenea, pentru a plasa unele mici fotografii pe care le pot da la prieteni.Cel mai bun cadou pentru prieteni și copii. ✱✱ Pliat dimensiuni : 30cm * 23 cm * 1.5 cm, slot pentru card dimensiune : 9cm * 6.9 cm. 9 sloturi pentru carduri de pe pagină, pentru un total de 24 de pagini.Deține până la 432 de carduri. ✱✱ card album este, de înaltă calitate, material PP, mici, durabile, de mare capacitate, usor de transportat.Acesta este cel mai bun mod de a salva pe card. ✱✱ Produsul nu conține cărți de joc.Pagini suplimentare pot fi adăugate. ✱✱ Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail si va vom ajuta să le rezolve cât mai curând posibil.Mici, durabile, de mare capacitate, usor de transportat.Frumos imprimate cu culori vii.Noua calitate, cel mai bun cadou pentru prieteni și copii.Geanta de încărcare de Top de design face mai ușor pentru a elimina și înlocui cardul.Număr de pagini : 24 pagini - 9 buzunare pe fiecare pagină - poți ține 432 cărți.Greutate : 220 g ✱Notă : ✱✱✱1.Produsul nu conține cărți de joc.Pagini suplimentare pot fi adăugate. ✱✱✱2.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați prin e-mail si va vom ajuta să le rezolve cât mai curând posibil.

Parametrii produsului