.

YARWO Andrele Caz (Până la 12), Depozitare Organizator Geantă pentru Afgane, croșete, Ace de Tricotat Circular și Alte Croșetat Consumabile, Dusty Rose (Sac Numai)

YARWO Andrele Caz (Până la 12), Depozitare Organizator Geantă pentru Afgane, croșete, Ace de Tricotat Circular și Alte Croșetat Consumabile,

RON 37.26

Prezent
En el almacén.

Bun Organizator - Proiectat pentru 12" ace de tricotat și croșetat Tunisian cârlige, păstrați toate dvs. de ace de tricotat și alte consumabile frumos într-un singur loc.Două-mod de închidere cu fermoar pentru ușor de acces.Compartiment principal - 7 bucle elastice și 3 buzunare deschise în stânga pentru Afgane croșete. 6 buzunare deschise cu adâncime diferită în dreapta, pentru ace de tricotat, andrele circulare, drepte bambus andrea set, etc. Design inteligent - 1 pungă cu fermoar vizibil în mijloc pentru păstrarea măsură de bandă, cusatura markere, foarfece, mic domnitor și altele.Clapa de Top design poate preveni în mod eficient dvs. de tricotat ace de cădere în jos.De protecție - a Făcut de piersica moale-piele material, mai durabil și de moda.Bine căptușit interior oferă o protecție excelentă pentru ace de tricotat de tricotat și accesorii.Usor - Dimensiuni 12.5 x 4.9 x 1.2 cm.Potrivit pentru călătorie, având croșetat de clasă sau de zi cu zi crafting.Cadoul Ideal pentru crocheters, tricotat, croșetat entuziaști și tricotat pentru incepatori.

Parametrii produsului